Startpagina

Weekmenu

Lunchmenu

Themamenu

Onze kaart

Afternoon

Foto's

Contacteer ons

 










* * *

 Themamenu op zaterdag en zondag

  
* * *

KERSTMENU : 55 €

   Amuses van de Chef

Ganzenlever structuren met bloedpens, rode ui, crème van Boskoop en kramiek

** Noordzeekrab met Guacamolé, Frecoga en tomatenthee **

Hertenfilet met knolselder, spitskool, witloof en saliejus

Dame Blanche “new style”

PRIJS :

3 gangen = 55 €, met aangepaste wijnen : + 20 €

4 gangen ** : 70 €, met aangepaste wijnen : + 27 €

  
* * *

 

Wie een reservatie wenst te maken, of graag op de hoogte blijft van de weekmenu's kan hiervoor terecht bij
Dirk Snoeck : 0476/53.15.29

 

 

©2011 Website
Laatste update december 2018

"HOF VAN EDEN" • Contact   dirksnoeck@outlook.com
Driegaaienhoek 9, 9100 Sint-Niklaas    •